Totalrenovering
Stockholm

Vi är specialister på totalrenoveringar i Stockholm. Kontakta oss idag för en offert.

HUR GÖR VI

1.

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom vad ni är ute efter och ni får en kostnadsfri offert på arbetet.

2.

Godkännande / Avtal

Ni får läsa igenom offerten i lugn och ro. Vid frågor hjälper vi er att gå igenom offerten så att ni känner er trygga. Vid godkännande påbörjar vi arbetet.

3.

Planeringsmöte

Tillsammans med er har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande arbetet samt alla detaljer kring hur lång tid det kommer ta osv.

4.

Totalrenovering

Vi genomför er Totalrenovering enligt tidsplan och håller er uppdaterade under arbetets gång. Vi städar upp efter oss under hela arbetets gång så ni ska påverkas så lite möjligt av att vi är där.

5.

Överlämnande

När arbetet är slutfört överlämnar vi intyg och protokoll till er.

Vi kan Totalrenovering

Många köper nya boende och andra önskar fräscha upp och totalrenovera sitt hem. Har du funderat på att totalrenovera ditt boende istället för att göra det delvis? Då är vår deal utmärkt för dig. Ta in en offert på din totalrenovering och få vår mängd rabatt med hela 10% direkt i offerten.

Vi har totalrenoverat hus och lägenheter sedan 2010 i Stockholm med goda referenser som resultat. Vi är såklart behöriga inom våtrum, jobbar enligt Säker vatten och Elsäkerhetsverket. Det innebär att vi följer samtliga branschens regler och normer. Vi ser även till att du som kund får det önskade resultat. 

Boka en kostnadsfri hembesök så träffar du ett av våra projektledare som sedan guidar dig från offert och 3D ritningar till färdigt lyckat renovering. 

totalrenovering hemma

FÖRDELAR MED OSS

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

En dedikerad projektledare & Konsult under hela processen

Arbetet utförs fackmässigt enligt BBV och enligt

Vi samordnar alla maskiner och utrustning

Vi innehar rätt behörigheter/ försäkringar för ditt projekt

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Maximalt ROT-avdrag

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Offertformulär

Mån – Fre
08.00-17.00